четвер, 22 вересня 2022 р.

 Міжнародний день Миру

     21 вересня по всьому світу відзначається Міжнародний день миру. Цього дня всі країни зупиняють військові дії на 24 години. У рамках святкування проходять заходи, мета яких – привернення уваги до проблеми миру і ефективних способів його досягнення.

Сьогодні питання миру дуже актуальне для українців, адже з 24 лютого в Україні триває війна з росією. Тому святкування Дня миру має особливе значення для кожного громадянина нашої держави.


21 вересня поточного року класний керівник групи №14/22 «Декоратор вітрин. Флорист» Войтюк Тетяна Миколаївна провела тематичну виховну годину.

Метою заходу було: донести важливість і цінність питання миру в теперішній час, сформувати у здобувачів освіти розуміння єдності та цілісності України, виховувати почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, сприяти формуванню активної життєвої позиції, спонукати до активної участі в житті суспільства.

Для здобувачів освіти Тетяна Миколаївна підготувала інформаційний матеріал про свято миру, вислови відомих людей, поезії, молитву та мультимедійні презентації, відеоматеріали.

На прикінці заходу всі присутні вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя в ім’я світлого мирного майбутнього України.