пʼятницю, 2 вересня 2022 р.

 

Перший урок на тему: «Україна –         країна незламних людей»








   Новий 2022/2023 навчальний рік  розпочався в умовах війни, у часи, коли Україна стоїть у протистоянні окупантам і платить високу ціну за свою незалежність – тисячами людських життів, окупованою територією…
    Навчальний рік у групі № 14 за професією  «Декоратор вітрин. Флорист» розпочався першим уроком, тема якого «Україна – країна незламних людей».
    Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, зміст даного твердження є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави.
     
Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна та майстер виробничого навчання Степовенко Крістіна Олегівна розповіли про те,  що наші відважні збройні сили кують перемогу на фронті, дорослі роблять усе для перемоги в тилу, навіть діти шукають способи допомоги армії. 
    Але всі українці від малого до великого мають розуміти, за що точиться героїчна боротьба – за збереження незалежності нашої держави і нації.
    Різноманітні форми та методи використала Войтюк Тетяна Миколаївна та разом зі своїми вихованцями: це пізнавальні вікторини, дебати, робота у групах, перегляд відеофільму.
Наприкінці уроку всі пристутні погодились, що навіть у найскладніший час українці не втрачають свою віру у вільну та незалежну країну, тож нехай наша Україна залишається такою сильною та незламною, рідною та незамінною, процвітаючою та захопливою!