понеділок, 6 грудня 2021 р.

 Бажана перемога!

«Збережемо майбутнє молоді- щорічний міський конкурс соціальної реклами, який проводить Департамент спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради. Головною метою формування активної життєвої позиції молоді міста, популяризація волонтерської діяльності, пропагування здорового способу життя і профілактика негативних проявів у дитячому та молодіжному середовищі (ВІЛ/СНІДу, наркоманії, алкоголізму, тютюнопаління, насилля) шляхом створення та розповсюдження соціальної реклами.  Цьогоріч на участь в конкурсі було подано близько 150 робіт в номінаціях: «Плакат», «Буклет», «Відеоролик».

     Вже традиційно, здобувачі освіти  ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище»  взяли участь у конкурсі. І нарешті, 3 грудня були оголошені переможці!

Хвилююча мить оголошення результатів… І ось - бажана перемога! Цьогоріч, здобувачі освіти нашого закладу вибороли цілу низку  нагород!

У номінації «Буклет» нагороду  за ІІ місце  отримали здобувачі освіти гуртка «Основи інформаційних технологій» під керівництвом викладача Войтюк Тетяни Миколаївни. А нагороду за І місце у номінації «Відеоролик» отримала керівник гуртка  нашого закладу Лєвєнцова Анна Анатоліївна.

Варто відзначити, що для оцінки конкурсних робіт була створена експертна комісія, куди увійшли представники організацій, які займаються питаннями пропаганди здорового способу життя, профілактики СНІДу, наркоманії. Учасників заходу привітав Олексій Савицький, начальник управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та спорту Запорізької міської ради. Всі переможці були нагороджені Почесними грамотами Департаменту спорту сім’ї та молоді Запорізької міської ради та цінними призами.

Кращі роботи, представлені на конкурс, будуть розміщені у якості соціальної реклами на муніципальних рекламних конструкціях, у навчальних закладах та засобах масової інформації.

Вітаємо учасників конкурсу із перемогою та бажаємо подальших творчих звершень!