понеділок, 9 травня 2022 р.


«Ми українці, ми європейці!»


В групі № 14 за професією  «Декоратор вітрин. Флорист» ДНЗ  «Запорізьке вище професійне училище» класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна провела онлайн зустріч, метою якого було поглибити та закріпити знання історії своєї Батьківщини, розкрити особливості діяльності європейських регіональних організацій та участі у них нашої держави. А також здобувачі освіти  дізналися чому Україну називають європейською державою, що таке Європа, хто такі європейці та що таке «Євросоюз». Здобувачі освіти переконалися, що Україна – держава європейська.

І для того, щоб наші діти виросли справжніми патріотами, необхідно поглиблювати їх знання не лише про Україну, а й про інші європейські держави, прищеплювати їм прагнення стати активними творцями успішного майбутнього нашої держави.
Ми віримо, що у майбутньому пов’яжемо свою долю з Європою, бо ми того варті, бо ми – серце Європи, бо нас підтримує слово Грушевського, бо ми вслухаємося у заповіти Кобзаря, бо маємо ніжну душу Лесі і мужність Франка, талановитість Марусі Чурай і хоробрість Мазепи.